Луцьк - Тараканівський форт - Дубенський замок. Заполните форму и мы перезвоним Вам

Объявление Луцьк - Тараканівський форт - Дубенський замок проверено службой качества ИС Я хочу
01168

Луцьк - Тараканівський форт - Дубенський замок

Конт.лицо:
Tour-U
Регион:

Украина, Львов

Категории:
Активный отдых заграницейТуристические агенстваУслуги гида
9 квітня! 1-денний тур на Волинь! Маршрут: Тараканівський форт - Дубенський замок - Тараканівський форт Їдемо з нами! Обіцяємо море позитивних емоцій!
Вас заинтересовало данное объявление

Закажи сейчас!

Луцьк - Тараканівський форт - Дубенський замок

Заполните форму и мы перезвоним Вам

Почему Вы должны выбрать нас?
  • Интересно
  • Познавательно
  • Необычно
Что Вам предлагают:

В програмі туру: Дубенський замок, Тараканівський форт, Луцьк (прогулянка містом та замком Любарта)
7-30 виїзд зі Львова до одного з найстаріших міст України, нездоланої перепони для монголо-татар на шляху до Європи, столиці Галицько-Волинського князівства з 1340 року – Луцька.
10-30 Такого Ви ще не бачили!!! Тараканівський форт — самостійне військове містечко площею 4 га. На 7-ми підземних рівнях, знаходились склади боєприпасів, житлові приміщення, хлібопекарня, пральні, церква, морг, 3 колодязі з водою та колодязі-пастки (обережно не попадіться . Форт зустріне Вас складною системою підземних ходів, тунелів, лабіринів, ДОТів, сходів, до яких ви потрапите через рови, що оточують будівлю.
12-00 Дубно — місто несподіванок. Кожному воно відкриває свою незвідану грань. Одні приїжджають сюди у пошуках історичних декорацій гоголівського “Тараса Бульби”, інші — аби на власні очі побачити найнеприступнішу Волинську твердиню — Дубенський замок (XV-XVIII ст.). Ще когось притягує особлива аура міста, узятого в благословенне кільце старовинних храмів та монастирів, котрих у Дубні налічується більше десятка. Ще хтось неодмінно спробує розшукати сліди відомих постатей вітчизняної та світової історії, котрих також колись захопило це невеличке, ошатне місто.
14-00 приїзд до Луцька. Час на обід
Екскурсія по Луцьку:
o Екскурсія Єзуїтським костелом. Тут і досі блукає привід дівчини Магдалени. Це найбільший єзуїтський храм: висота храму 42 м, на 6 м в глибину спускаються підвали, які служили в давні часи тюрмою. В храмі любителі органної музики можуть насолодитися концертами, що виконуються на органі – роботи Генріха Рохльфінга та Маттхайса Крайнбрінка, відомих майстрів старої німецької фірми.
o Собор Петра і Павла
o Домініканський монастир
o Замок архітектора (Замок Голованя), якого в народі називають українським Гауді. Це архітектурне чудо знаходиться на вузенькій вуличці, на березі річки Стир. Будинок прикрашають кам’яні скульптури різних стилів: святі на дахові, горгулії, юні діви у звабливих позах. Перед будинком розкинувся кам’яний сад із звірів , птахів та людей. Дивлячись на луцький дім з химерами, руки самі так і тягнуться до фотоапарату.
16-00 Екскурсія по замку Любарта, що зображений на 200 гривнях. В 2011 році замок зайняв перше місце у акції “7 чудес України”. Замок Любарта, XIV ст., таких споруд в Україні залишилося небагато, при чому в такому гарному стані. Найбільшою подією в замку став з’їзд європейських монархів в січні 1429 року, на якому вирішувалося питання про коронацію князя Вітовта, правителя Великого Князівства Литовського, якому підкорялися землі від Балтики до Чорного моря. Але королем йому не судилося стати: поляки боялися впливового монарха і усякими силами перешкоджали церемонії коронації. Князь помер в 80 років так і не отримавши статус короля. З тих пір в Луцьку ходить легенда: кожний рік Вітовт поспішає на власну коронацію до В’їзної вежі Луцького замку. Якщо прислухатися, можна почути стукіт кінських копит і шум коліс княжої карети.
На сьогодні в замкових вежах виставлені старовинні будівельні обладнання, відновлений інтер’єр старовинної тюрми, а також відкритий Музей зброї. Виявляється, саме В’їзна вежа замку Любарта зображена на 200-сот гривневій банкноті. Тільки звідси Ви можете побачити всю панораму старого міста.

Вартість: 270 грн
Додатково оплачується: вхідний квиток в Дубенський замок 10 грн для дорослих, 6 грн для дітей та студентів , власні витрати











 

Цена:

320

Отзывы наших клиентов о нас:
  Рейтинг: 5 - Отзывов: 2
  • Запорожье 5 Січня 2016 рік о впечатлениях, организации, эмоциях и обо всем подряд: В целом впечатление от тура очень позитивное ???? Комфортный автобус, хороший водитель, Виктор – ще одна зірка Західної України ????????⭐Без него тур был бы не такой крутой ???????? Очень порадовали экскурсии, все быстро, интересно, по делу ???? Одно замечание(исключительно субъективно могу сказать следующее) не очень понравилась экскурсовод в Ужгороде(Катерина).. Её не всегла было слышно, не очень интересно рассказывала о городе.. ???? Но от этого город не стал нам меньше интересен ???? Про купания в источниках: нужно заранее предупреждать туристов про необходимость тапочек, полотенец, халатов и прочего(то ли мы такие невнимательные были, когда читали про тур).. Сами источники были очень классные ???? Теперь про жилье: мы жили у Марианны и Тиби(с нами жили Виктор и Виктория). Комната большая, хозяева крайне отзывчивые и приятные люди. А столы!!! Стол всегда заставлен вкусняшками и напитками????????????????????????????????????????????????????Думаю, что мы не последний раз приезжали к ним ???????? То, что не очень понравилось: ожидание других туристов во время купания в чанах. Обслуживание в кафе было ужасное ???????? 40 минут ждали чай из пакетика… Хотелось бы как-то туристов занять в это время.. Ну да это не самое важное.. Проблемные моменты: дорога до фермы с свинками и дорога до чанов. Теперь о приятном и, пожалуй, одном из самых интересных в этом туре лично для меня – дегустация у Иштвана ???????? Весело, атмосферно, вкусно ???????? Спасибо вам за тур ???????? Очень понравилось Хотим еще пприехать. Все семья после просмотра фото и видео в восторге

    от (15 июнь 2016)
     (5/ 5)
  • Регіональні директори компанії Юг-Котракт. http://yugcontract.ua/ про екскурсію “Ресторації з дегустаціями” з Віктором Пермяковим Всі відчули, що екскурсовод знаюча та освідчена людина, яка любить своє рідне місто. Навіть були питання, хто його навчив тому всьому. Дуже класно, що це не складає ні яких зусиль переключатися з одної історичної теми на іншу і екскурсовод може групу вести в любому напрямку. Як правило, багато гідів відмазуються репліками: не входить, не знаю, не готовий, підчитаю розкажу… Цікава помічна голубенька папочка з фотографіями та малюнками – вона викликала живий інтерес та зацікавленість у всіх. Гарно поставлена дикція, та голосне проведення екскурсії так само спияло позитивному сприйняттю всього, що нам розповідали. Мені навіть про це постійно говорили друзі, коли ми йшли по проспекту Свободи. Подія в Армянській церкві взагалі всіх довела практично до екстазу! Потім в ресторації мені розповідали, що в когось мурашки побігли по всьому тілу, в когось волосся почало ворушитися, почали виступати сльози. Це було незабутнє, вражаюче дійство! Про таку містерію дізналися тільки дякуючи вам! Також всім запам’яталися наші вуличні актери: бургомістр, сажотруси… Добре, що ви з ними товаришуєте, та вони для ваших екскурсантів проводять такі мінівистави. Сприяла враження на всіх ще ваша енергія та невтомність, коли ви на протязі всього часу постійно про щось розповідали, практично не зупиняючись. Гості питали мене жартома, чи не сяде батарейка за стільки часу з таким темпом. Але Віктор зміг довести, що користується як мінімум Дюраселем Смайлик «wink» В загальному всім дуже сподобалося і всі роз’їхалися з позитивним настроєм. А наші друзі з Миколаєва, Одеси та Полтави сказали, що вони переконалися в тому, що Львів не Українське місто а правдива Європа!

    от (15 июнь 2016)
     (5/ 5)
Как заказать программу отдыха?
  • Вы оставляете заявку на услугу\товар
    Вы оставляете заявку на услугу\товар
  • Мы Вам максимально быстро перезваниваем
    Мы Вам максимально быстро перезваниваем
  • Самый радостный момент - мы с Вами заключаем сделку
    Самый радостный момент - заключаем сделку! =)
Заказать сейчас

Остались вопросы или хотите уточнить детали?

Закажи обратный звонок:
Я хочу Заказать программу отдыха
Интересно по теме:

Последний раз эту услугу заказывали 9 дней назад. ЗАКАЗЫВАЙ СЕЙЧАС!

6 причин заказать объявление Луцьк - Тараканівський форт - Дубенський замок

Заказ услуги в 2 клика
Для заказа услуги: "Луцьк - Тараканівський форт - Дубенський замок", Вам нужно только оставить заявку.
Безопасность
При заказе на нашем сайте введенные Вами данные защищаются безопасным соединением и не передаются третим лицам.
Обратный звонок
Вам не нужно звонить самостоятельно, оформите заказ услуги и исполнитель сам перезвонит Вам.
2 проверенных отзыва
Мы проверяем подлинность всех отзывов клиентов, которые заказывали это объявление.
Актуальные услуги
Все объявления на сайте регулярно проверяются на активность и подлинность.
Еще 19 предложений
Выбирайте услуги по подходящим для Вас параметрам. 19 предложений в категории Активный отдых заграницей
Эти услуги уже заказали

Туристическое агентство "Атриум"

Отдых,горящие туры - Лучшие цены! загранпаспорт оформим за 15 минут,визы в любые страны,авиа билеты,страховки,справки с банка,переводы и многое другое

Туры в Одессу. Экскурсии по Одессе

Экскурсионные туры в Одессу. Эксклюзивные экскурсии по Одессе. Групповые и индивидуальные экскурсии.

Египет Даром! вылет Харьков 216 $ с чел.

Египет вылет из Харькова питание все включено на 7 ночей отель 4/5* цена от 216$ полный пакет с перелетом

+ Еще более 700 заказов

Вы можете еще заказать:

Туры в любую точку мира по приемлемым ценам!

Туристическая компания "Формула Путешествий" . Отдых на любой вкус и цвет. Высокий уровень сервиса по умеренным ценам.

Акционные туры

Акционные туры по супер ценам на летний и бархатный сезон «Поехали с нами» - крупная, динамично развивающаяся сеть туристических агентств. За более чем 8-ми летнюю историю сеть выросла с 1 агентства, расположенного в центре Киева, до нынешних размеров – 209 офисов в 60 городах Украины. Мы не останавливается на достигнутом. Каждый месяц прибавляем по 3-4 офиса в и охватываем новые районы разных городов Украины. Благодаря этому, мы становимся ближе к Вам.

Экскурсии по Львову

Не стандартные экскурсии по Львову! Мы покажем вам самые интересные и вкусные места нашего города, откроем городские тайны и расскажем мистические легенды, которые вполне могут оказаться правдивыми!

  • Сайт защищен протоколом SSL
  • Нам доверяют в WOT
  • Мы принимаем Visa и MasterCard